Auto botst frontaal op vrachtwagen in Gilze, bestuurder heeft engeltje op de schouder

Auto botst frontaal op vrachtwagen in Gilze, bestuurder heeft engeltje op de schouder

Geplaatst op 2 februari 2024, om 09:00 uur

GILZE – Op de Langenbergseweg bij Gilze is vrijdagochtend rond zes uur een ongeval gebeurd. Een automobilist kwam frontaal in botsing met een vrachtwagen, ook werd hij aangereden door een tweede vrachtwagen.

Een van de vrachtwagens kwam in de berm tot stilstand. De automobilist raakte bij het ongeval niet gewond, een ambulance heeft hem ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Omstanders wisten te melden dat de automobilist in slaap is gevallen waarna het ongeval gebeurde.

Op de weg is extra veel vrachtverkeer vanwege de boerenprotesten bij de grens. Chauffeurs proberen binnendoor over de grens te gaan.

Foto’s: Jeroen Stuve