Tweede slachtoffer onder onder puin gehaald, familie heeft lichaam geïdentificeerd

Tweede slachtoffer onder onder puin gehaald, familie heeft lichaam geïdentificeerd

Geplaatst op 1 februari 2024, om 20:53 uur

ROTTERDAM– Op donderdagavond is een tweede lichaam onder het puin van het ingestorte appartementencomplex in Rotterdam-Zuid aangetroffen, zoals bevestigd door de politie. De Rotterdamse politie maakt gebruik van speurhonden om het laatste vermiste slachtoffer op te sporen.

De familie heeft het tweede slachtoffer geïdentificeerd als een 22-jarige man. Het lichaam is meegenomen voor verdere onderzoeksdoeleinden, nadat er een moment van afscheid heeft plaatsgevonden. Eerder op woensdag hadden familieleden het lichaam van de vermiste Kamran Khan onder het puin gevonden.

In totaal waren er drie vermisten na de explosie, die het gevolg was van een hevige brand in het pand aan de Schammenkamp.

Foto’s: JB Media