Synthetisch drugslab aangetroffen, verdachte aangehouden

Synthetisch drugslab aangetroffen, verdachte aangehouden

Geplaatst op 31 januari 2024, om 18:50 uur

DEN HELDER – Aan de Marsdiepstraat in Den Helder is in een bedrijfspand een synthetisch drugslab aangetroffen. De politie deed daar, naar aanleiding van een tip, dinsdagmiddag 30 januari rond 15.30 uur een instap. In het pand heeft de politie een 40-jarige man uit Den Helder aangehouden. Zijn rol wordt verder onderzocht.

Bij binnentreden ontdekte de politie een in werking zijnde synthetische drugslab. Vrijwel direct werd de omliggende winkelstraat afgesloten, de brandweer ingeschakeld en omliggende panden ontruimd. Vervolgens hebben brandweer en politie onderzoek verricht. Het drugslab en aanwezige spullen zijn ontmanteld, afgevoerd en vernietigd.