Man en hond overleden bij uitslaande brand in woning

Man en hond overleden bij uitslaande brand in woning

Geplaatst op 30 januari 2024, om 08:25 uur

SITN JOOST  – Tijdens een hevige brand in een huis in Sint Joost op maandagavond, kwamen een bejaarde man en een hond om het leven, zo meldt L1. Bij aankomst troffen de hulpdiensten de bewoner levenloos aan. Pogingen tot reanimatie van de hond waren tevergeefs; het dier bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

De brand ontstond rond 22:30 uur in een woning aan de Kievitstraat en was zeer hevig. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere blusvoertuigen. Het vuur was voornamelijk in de woonkamer geconcentreerd, met vlammen die uit de achterzijde van het huis sloegen.

Na middernacht kreeg de brandweer het vuur onder controle, maar bleef nog enige tijd nablussen.

Foto’s: Orange Media