Twee gewonden bij steekpartij, politie zoekt verdachte

Twee gewonden bij steekpartij, politie zoekt verdachte

Geplaatst op 27 januari 2024, om 15:13 uur

HILVERSUM – Bij een steekincident aan de Lopes Diaslaan in Hilversum zijn twee personen gewond geraakt. De politie is momenteel op zoek naar de dader.

De melding van het steekincident kwam binnen rond 12.30 uur. Een Burgernetmelding is verspreid door de politie met het signalement van de verdachte: een licht getinte man van ongeveer 25 jaar oud met een sportief postuur, zwart opgeschoren haar, en een korte zwarte baard en snor. Tijdens het steekincident droeg hij een blauw T-shirt met lange mouwen, een wit-grijze joggingsbroek met een lichte brede streep aan de zijkant en een logo op de linker broekspijp. Hij had bruine schoenen aan met witte veters.

De politie adviseert mensen die de verdachte zien om hem niet zelf te benaderen, maar direct contact op te nemen met de politie.