Man loopt op snelweg en wordt aangereden

Man loopt op snelweg en wordt aangereden

Geplaatst op 26 januari 2024, om 10:52 uur

LOENEN – Op donderdagavond is een man aangereden terwijl hij zich te voet op de A50 van Arnhem naar Apeldoorn bevond.

Rond 21.30 uur reageerde de politie met negen eenheden op een melding van een persoon die op de snelweg liep. Bij aankomst bleek inderdaad dat een man was aangereden terwijl hij zich op de snelweg bevond. Twee ambulances werden ter plaatse gestuurd en er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar deze hoefde uiteindelijk niet te landen. Het incident strekte zich uit over een aanzienlijke afstand, aangezien de voertuigen die bij de aanrijding betrokken waren, zich honderden meters verderop bevonden.

De man met lichte verwondingen is uiteindelijk naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s: Persbureau Heitink