Man (23) die zwaargewond raakte door explosie overleden

Man (23) die zwaargewond raakte door explosie overleden

Geplaatst op 26 januari 2024, om 11:31 uur

DEN HAAG – De 23-jarige man uit Amsterdam die donderdagochtend zwaargewond raakte bij een explosie in Den Haag, is overleden, zo heeft de politie gemeld.

De man was zelf een verdachte in verband met de explosie, die plaatsvond even voor 01.30 uur bij een woning aan de Steijnlaan. Hij werd gewond aangetroffen op de Engelenburgstraat en later in het ziekenhuis gearresteerd. Een andere verdachte werd ook aangehouden. De bewoners van de Steijnlaan deden een schokkende ontdekking. “Er lag een deel van een hand en er was een spoor van bloed,” aldus een studente die nog steeds geschokt is door het gebeuren. “Het was gruwelijk.”

Het is niet duidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden. Het onderzoek naar de tweede verdachte loopt nog.