20-jarige man aangehouden voor dodelijk schietincident

20-jarige man aangehouden voor dodelijk schietincident

Geplaatst op 26 januari 2024, om 15:53 uur

ARNHEM – Op de ochtend van dinsdag heeft de politie een 20-jarige verdachte uit Ede aangehouden aan de Taklaan in Arnhem.

De verdachte wordt mogelijk geassocieerd met een dodelijk schietincident dat plaatsvond in de nacht van zondag 10 december op maandag 11 december 2023. Tijdens dit incident kwam een 31-jarige man uit Velp om het leven op de kruising van de Amerstraat met de Scheldestraat. De verdachte is op 26 januari voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit momenteel in voorlopige hechtenis.

Het onderzoek naar het schietincident is nog steeds gaande. Eerder werd er een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. Het onderzoeksteam blijft op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen verstrekken over de gebeurtenissen op die avond.

Foto’s: Persbureau Heitink