Drie explosies op verschillende plekken

Drie explosies op verschillende plekken

Geplaatst op 25 januari 2024, om 16:30 uur

ROTTERDAM – In de nacht van 24 op 25 januari hebben er drie verschillende explosies plaatsgevonden in eenheid Rotterdam. Twee van deze explosies vonden plaat in Rotterdam Zuid, een andere explosie vond even later plaats in Spijkenisse. Gelukkig raakten er geen slachtoffers gewond. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De inwoners van drie verschillende woningen werden in de nacht van 24 op 25 januari opgeschrikt door een harde knal. De eerste explosie vond plaats rond elf uur in de avond, bij een woning aan de Bramentuin in Rotterdam Zuid. Vervolgens vond er een kwartier later een explosie plaats bij de Amstenradehoek. Een uur later waren helaas ook bewoners van een woning aan de Linzaaddreef in Spijkenisse slachtoffer van een explosie bij hun voordeur.

Bij alle drie explosies raakten er geen slachtoffers gewond en zijn de verdachten op de vlucht geslagen.