Twee aanhoudingen na aantreffen voormalig drugslab

Twee aanhoudingen na aantreffen voormalig drugslab

Geplaatst op 23 januari 2024, om 21:10 uur

ECHT – Bij een woning aan de Brugweg in Echt trof de politie dinsdag een buiten werking zijn drugslab aan. Beide bewoners zijn aangehouden en diverse voertuigen zijn in beslag genomen. Een onderzoek is opgestart.

Dinsdagmorgen startte de politie in en rondom een woning in Echt een onderzoek. Aanleiding hiervoor was de informatie dat er mogelijk een drugslab zou worden aangetroffen. In een van de bijgebouwen rondom de woning troffen de agenten een voormalige productielocatie aan. Deze locatie was op dit moment niet in werking. Alle materialen zijn in beslag genomen. Bij een zoeking in de woning werd een nog onbekende hoeveelheid drugs, vermoedelijk XTC en een vuurwapen aangetroffen.

Twee personenauto’s, een bestelbus en een quad zijn in beslag genomen. Uit onderzoek moet blijken wat er in en rond de woning is gebeurd. De twee bewoners, een man en een vrouw zijn aangehouden.