Ongeval met vier voertuigen zorgt voor verkeershinder

Ongeval met vier voertuigen zorgt voor verkeershinder

Geplaatst op 19 januari 2024, om 16:06 uur

BADHOEVEDORP – Het verkeer op de N232 bij Badhoevedorp werd vrijdagmiddag ernstig verstoord door een ongeval.

Omstreeks 14:00 uur vond er een botsing plaats op de Schipholweg ter hoogte van de Oleanderlaan, waarbij vier voertuigen betrokken waren. Verscheidene ambulances en de Koninklijke Marechaussee kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Meerdere personen werden gecontroleerd, maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. Aangezien alle vier de voertuigen op de rijbaan stonden, werd het verkeer richting Haarlem omgeleid via de Oleanderlaan, wat resulteerde in ernstige verkeersopstoppingen op de Schipholweg voor andere weggebruikers.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen te verwijderen.

Foto’s: Michel van Bergen