Kees (56) al bijna maand vermist, politie deelt nieuwe foto’s

Kees (56) al bijna maand vermist, politie deelt nieuwe foto’s

Geplaatst op 18 januari 2024, om 10:25 uur

VEENENDAAL – Sinds 20 december 2023 wordt de 56-jarige Kees Achterberg uit Veenendaal vermist. De politie heeft aanvullende informatie en hoopt dat u mogelijk iets weet. Deel uw informatie met de politie, hoe klein het ook lijkt te zijn.

Kees werd al snel na zijn vermissing als urgent beschouwd vanwege zijn medicatie, die essentieel is vanwege zijn progressieve vorm van epilepsie. De laatste keer dat Kees werd gezien, was op 19 december tussen 18:00u en 19:00u bij zijn woonadres op de Ghandistraat in Veenendaal, waar hij zich meldde bij zijn begeleiding vanwege zijn medische gezondheid. De volgende ochtend op 20 december verscheen Kees niet op zijn geplande afspraak. Kees gebruikte meestal vertrouwde routes binnen Veenendaal en kende de stad goed. Op 19 december 2023 werd hij voor het laatst gezien in het centrum van Veenendaal omstreeks 12:00u, zoals te zien is op camerabeelden. Zijn fiets, een antraciet/grijze Batavus-fiets met een enkele fietstas, is ook te zien op de afbeelding. Kees zou nooit vertrekken zonder zijn begeleiding op de hoogte te stellen. Hij reisde niet alleen of met het openbaar vervoer, en bevond zich zelden in de buurt van water. Omdat Veenendaal vertrouwd terrein voor hem was, kwam hij zelden buiten de stadsgrenzen.
In de avonden was hij meestal thuis en ging hij voornamelijk met zijn fiets op pad.

De politie hoopt dat deze informatie mensen bereikt die mogelijk meer weten over de verblijfplaats van Kees. Bekijk de foto’s van hem nogmaals goed. De foto met het gestreepte shirt geeft het meest representatieve beeld van hoe Kees eruitzag op het moment dat hij als vermist werd opgegeven.

Foto’s: Politie