Hoogbejaarde man (82) op fietspad neergestoken raakt zwaargewond

Hoogbejaarde man (82) op fietspad neergestoken raakt zwaargewond

Geplaatst op 18 januari 2024, om 15:39 uur

ROTTERDAM – Een 82-jarige man uit Maassluis is donderdagochtend neergestoken op de Delfshavenseweg in Rotterdam-Overschie, zoals gemeld door Rijnmond. Hij is gereanimeerd en zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een 46-jarige man uit Polen gearresteerd.

De steekincident vond plaats even na 10:00 uur op een fietspad langs de Schie, in de nabijheid van de Spaansebrug tussen Rotterdam-Overschie en Spaanse Polder. Medische professionals van een traumahelikopter hebben eerste hulp verleend aan het slachtoffer, dat een hartslag had toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Direct na het steekincident werd de verdachte uit Polen in de buurt aangehouden. Een mes is in beslag genomen, en andere sporen zijn veiliggesteld door de politie.

Er is nog geen informatie beschikbaar over de aanleiding van het steekincident, en de politie voert momenteel onderzoek naar uit.