Auto vliegt over rotonde, dode en zwaargewonde

Auto vliegt over rotonde, dode en zwaargewonde

Geplaatst op 18 januari 2024, om 07:39 uur

HILVARENBEEK – In de nacht van woensdag op donderdag, rond 00:45 uur,  heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de N269 bij Hilvarenbeek.

Een auto met daarin twee personen crasht en wordt gelanceerd via de rotonde. De auto is met hoge snelheid gelanceerd, waarna de auto diverse verkeersborden en lantaarnpalen raakt. De auto komt vervolgens op zijn kop op een talud terecht. Hulpdiensten rukken groot uit, Brandweer, politie, ambulance en twee traumateams komen ter plaatse. De brandweer bevrijdt na een tijdje twee personen uit het wrak. Een persoon blijkt overleden, de andere wordt met zeer ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De ravage is enorm, de weg ligt verspreid met brokstukken. Politieonderzoek zal nog een groot deel van de nacht duren. Agenten en brandweerlieden hebben de omgeving nog afgezocht met zaklampen naar eventuele andere slachtoffers. Of gladheid een rol heeft gespeeld wordt ook onderzocht.

Foto’s: Toby de Kort