Man aangehouden voor doorrijden bij aanrijding

Man aangehouden voor doorrijden bij aanrijding

Geplaatst op 15 januari 2024, om 12:05 uur

YERSEKE – Agenten hebben zondagavond 14 januari een 52-jarige man uit Yerseke aangehouden. Dat gebeurde bij de verdachte thuis. Hij zou zijn doorgereden na een aanrijding.

De aanrijding vond rond 20.00 uur plaats aan de Burenpolderweg in Yerseke. Daarbij was de auto van de verdachte en auto van een maaltijdbezorger bij betrokken. Er vielen geen gewonden, maar de auto van de maaltijdbezorger raakte flink beschadigd. De ander bestuurder reed na de aanrijding door. Omdat er een kenteken bekend was gingen de agenten naar een woning in Yerseke en hielden daar de vermoedelijk bestuurder van het tweede voertuig aan. Omdat de man naar alcohol rook moest hij een blaastest afleggen. Deze gaf aan als indicatie dat de verdachte mogelijk gedronken had.

De man is meegenomen naar het politiebureau en na enkele uren vrijgelaten. De politie onderzoekt de zaak.