Man (80) in brommobiel overleden na botsing

Man (80) in brommobiel overleden na botsing

Geplaatst op 15 januari 2024, om 23:30 uur

HOOGE ZWALUWE – Maandagmiddag is een 80-jarige man uit Made overleden na een verkeersongeluk op de Brandestraat (N285) in Hooge Zwaluwe. Hij kwam in botsing met een bestelbus terwijl hij in zijn brommobiel reed. Ondanks pogingen tot reanimatie door hulpdiensten, overleed de man ter plaatse.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De man bestuurde een brommobiel, een voertuig dat beperkt is tot een snelheid van 45 km/u, terwijl op de N285 een maximumsnelheid van 80 km/u geldt. Brommobielen zijn echter wel toegestaan op deze weg volgens de verkeersregels.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is momenteel afgesloten voor verkeer.