Man (30) aangehouden voor zware mishandeling

Man (30) aangehouden voor zware mishandeling

Geplaatst op 15 januari 2024, om 13:39 uur

DEN HAAG – De politie heeft zondag een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling op de Parallelweg in Den Haag. Daarbij raakte een 22-jarige vrouw zwaargewond.

Vrijdag 12 januari kreeg de politie rond 5:15 uur in de ochtend een melding dat er een gewonde vrouw lag in de bosjes bij de Parallelweg, nabij het Haags Openbaar Vervoer Museum. Ze bleek slachtoffer te zijn geworden van een zware mishandeling en is vervoerd naar het ziekenhuis. Na grootschalig onderzoek van de politie kon er zondag 14 januari een 30-jarige verdachte worden aangehouden op verdenking van mishandeling van de jonge vrouw.

De man zit in beperkingen en zal woensdag worden voorgeleid aan een rechter-commissaris.