Bestelauto beland na aanrijding in de sloot

Bestelauto beland na aanrijding in de sloot

Geplaatst op 13 januari 2024, om 14:07 uur

LIEROP – Op zaterdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N612 bij Lierop. Het lijkt erop dat de personenauto achter op de bestelwagen is gebotst, waardoor de bestelwagen in een sloot terechtkwam.

Bij de aanrijding op de N612 waren een personenauto en een bestelauto betrokken. Beide inzittenden, een man en een vrouw, zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man uit de bestelauto kon zelf uitstappen, terwijl de vrouw uit de personenauto assistentie nodig had. De weg is tijdelijk afgesloten in beide richtingen, van Helmond naar Weert en vice versa, om verder onderzoek te kunnen verrichten.

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

Foto’s: Harrie Grijseels