Onbekende gooien zwaar vuurwerk vanuit auto naar vrouw tijdens wandeling met kleinkinderen

Onbekende gooien zwaar vuurwerk vanuit auto naar vrouw tijdens wandeling met kleinkinderen

Geplaatst op 11 januari 2024, om 11:39 uur

OISTERWIJK – Op 1 januari raakte een vrouw gewond doordat onbekenden vanuit een voorbijrijdende auto vuurwerk naar haar, haar dochter en kleinkinderen wierpen.

De politie is op zoek naar de daders. Het incident vond plaats omstreeks 14.30 uur op de Burgemeester Verwielstraat, in de buurt van de kledingwinkel Cartouce. De vrouw liep samen met haar familie toen het zware vuurwerk in hun richting werd gegooid, waardoor de vrouw verwondingen aan haar benen opliep. Ze moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, waarna de politie een onderzoek is gestart. Het vuurwerk werd uit een witte auto gegooid, er zijn camerabeelden beschikbaar die in het bezit zijn van de politie. Getuigen worden dringend verzocht zich te melden.

Foto: Politie