De politie ontdekt ernstig zieke hond in een duistere kamer

De politie ontdekt ernstig zieke hond in een duistere kamer

Geplaatst op 11 januari 2024, om 13:44 uur

PRINSENLAND – In een woning in de Rotterdamse wijk Prinsenland hebben politieagenten dinsdag een hond aangetroffen in een donkere kamer.

De hond was er erg slecht aan toe en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek het arme beest een grote tumor te hebben, vol met vlooien te zitten en ondervoed te zijn. De viervoeter was niet meer te redden. De 15-jarige hond werd gevonden tijdens een controle van de politie en de Landelijke Inspectiedienst Dierenveld (LID). Hierbij troffen ze de woning aan met drie honden, een slang en twee vogels.

Een van deze honden lag dus alleen in een donkere kamer.

Foto’s: Instagram politie_rotterdam_oost