Twee mannen aangehouden voor in brand steken politieauto

Twee mannen aangehouden voor in brand steken politieauto

Geplaatst op 10 januari 2024, om 14:40 uur

DEN HAAG- De politie heeft woensdag 10 januari twee mannen van 19 en 34 jaar uit Den Haag aangehouden. Ze worden ervan verdacht dat ze tijdens de jaarwisseling op het Dr. H.E. van Geldererf een politieauto in brand hebben gestoken. Deze werd hierdoor total loss verklaard.

Op oudjaarsnacht rond 00.25 uur parkeerden agenten hun auto op het Dr. H.E. van Geldererf. Toen ze bij hun voertuig terugkeerden, stond dit in brand. Na onderzoek bleek er sprake van brandstichting. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien wat met de brandstichting te maken heeft.

Daarom heeft ze gisteren in de omgeving van het Dr. H.E. van Geldererf flyers verspreid over de in brand gestoken politieauto.