Twee aanhoudingen na aantreffen productielocatie verdovende middelen

Twee aanhoudingen na aantreffen productielocatie verdovende middelen

Geplaatst op 9 januari 2024, om 11:45 uur

VENLO – De politie heeft maandag eind van de middag twee personen aangehouden na de vondst van harddrugs in een productielocatie voor verdovende middelen. De productielocatie bevond zich in de kelder van een woning aan de Gebroeders van Eijkstraat.

Het gaat om twee mannen van 31 en 39 jaar uit Venlo. Door de politie zijn behalve harddrugs ook grondstoffen voor de produktie van verdovende middelen en een tabletteermachine aangetroffen. Beide verdachten werden in de kelder aangetroffen en zijn aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld.

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen doet vandaag nog onderzoek in de woning.