Ongeluk met twee Nederlandse auto’s in Duitsland, kind (2) overleden

Ongeluk met twee Nederlandse auto’s in Duitsland, kind (2) overleden

Geplaatst op 6 januari 2024, om 14:16 uur

BUITENLAND – Bij een aanrijding tussen twee auto’s met een Nederlands kenteken op een weg bij het Duitse dorp Tüddern, vlak over de grens bij Sittard, is een tweejarig kind om het leven gekomen. De andere inzittenden van de auto’s raakten zwaar gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een vierjarig kind is per helikopter naar het ziekenhuis in Keulen vervoerd.

Het ongeluk gebeurde op een middag rond 17.00 uur toen de twee voertuigen frontaal op elkaar botsten. De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niet duidelijk. De twee bestuurders moesten door de hulpdiensten worden bevrijd.

De Duitse politie heeft geen mededelingen gedaan over de identiteit van de slachtoffers.