Man neergestoken tijdens ruzie, verdachte (51) aangehouden

Man neergestoken tijdens ruzie, verdachte (51) aangehouden

Geplaatst op 3 januari 2024, om 14:35 uur

HOENSBROEK – In een pand aan de Akerstraat-Noord heeft vanmorgen een steekincident plaatsgevonden. Hierbij is een verdachte aangehouden.

Rond 09:00 uur krijgen de hulpdiensten een melding van een ruzie. Politieagenten treffen even later in het pand een slachtoffer aan. Hij blijkt een verwonding aan zijn arm te hebben, veroorzaakt door een scherp voorwerp. Ook de verdachte bevindt zich nog in het pand. Een 51-jarige man uit Heerlen is als verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer wordt bij de huisartsenpost behandeld aan zijn verwonding.

De politie doet nog verder onderzoek naar het steekincident.