Ravage na ongeval op kruising, brandweer bevrijdt slachtoffer

Ravage na ongeval op kruising, brandweer bevrijdt slachtoffer

Geplaatst op 2 januari 2024, om 09:13 uur

SPIJKENISSE – Bij een ongeval tussen twee auto’s op de Schenkelweg in Spijkenisse rond 8.10 uur is een flinke ravage ontstaan.

Een van de bestuurders is daarbij gewond geraakt. De brandweer kwam erbij voor bevrijding van het slachtoffer. De auto’s botsten tegen elkaar midden op een groot kruispunt waarvan de verkeerslichten het al dagen niet doen. Een van de bestuurders was reeds onderweg naar het ziekenhuis vanwege een ongeluk eerder dit weekend. Hij had al botbreuken in zijn gezicht. Hij kon zelfstandig uitstappen en raakte niet gewond door dit ongeval.

De bestuurder van de rode auto is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: JB Media