Man neergestoken , buurman aangehouden

Man neergestoken , buurman aangehouden

Geplaatst op 31 december 2023, om 12:56 uur

ROOSENDAAL – Een 35-jarige man is zondagochtend aangehouden omdat hij zijn buurman zou hebben gestoken. Het 19-jarige slachtoffer is gewond naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Agenten kregen rond 08.50 uur de melding om naar een woning aan de Amethistdijk te gaan. Daar troffen ze een gewonde man aan. Een buurman zou ruit hebben vernield en de woning zijn binnengedrongen. Daar zou hij het slachtoffer hebben gestoken. Een traumahelikopter is opgeroepen om medische hulp te verlenen. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

De verdachte is aangehouden en ingesloten voor verhoor. De recherche doet verder onderzoek naar het geweldsincident.