Jongeman (18) overleden bij ongeluk met crossmotoren

Jongeman (18) overleden bij ongeluk met crossmotoren

Geplaatst op 31 december 2023, om 13:31 uur

STROE – Op de Haarweg in Stroe heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaats gevonden crossmotoren. Meerdere mensen raakten gewond en de politie laat zondag desgevraagd weten dat een 18-jarige slachtoffer is het ziekenhuis is bezweken aan zijn verwondingen,

Het ongeval vond rond 22:00 uur plaats. Twee crossmotoren zouden frontaal met elkaar in botsing gekomen zijn. Drie personen raakten hierbij gewond. Naast een traumahelikopter kwamen ook vier ambulances en zeker zeven politiewagens ter plaatse.

De 18-jarige uit Scherpenzeel werd ter plekke gereanimeerd en in kritieke toestand overgebracht naar he ziekenhuis. Daar overleed hij aan de gevolgen van zijn verwondingen. De andere twee gewonden zouden buiten levensgevaar zijn, maar liggen nog wel in het ziekenhuis.

Foto’s: Persbureau Heitink