Vrouw (60) opent voordeur en wordt beschoten

Vrouw (60) opent voordeur en wordt beschoten

Geplaatst op 30 december 2023, om 20:45 uur

UDEN – Bij een schietincident aan de Vioolstraat in Uden raakte vrijdagavond een vrouw lichtgewond aan haar been. De politie is op zoek naar twee verdachten. De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart.

Agenten reageerden vrijdagavond rond 19.35 uur op een melding dat de 60-jarige bewoonster van een woning aan de Vioolstraat gewond was geraakt nadat zij was beschoten. Kort daarvoor was er bij de vrouw aangebeld door een onbekende man. In de hal van de woning werd de vrouw door de man beschoten. Een tweede man stond voor de woning op de uitkijk. Beide mannen renden hierna weg richting de MuzeRijk.

Daarna zijn ze niet meer gezien. De schutter had een opvallend smal gezicht en een ringbaardje. Hij droeg een jas met capuchon en daaronder een petje.