Arrestatieteam valt drugslab binnen, verdachten doen vluchtpoging

Arrestatieteam valt drugslab binnen, verdachten doen vluchtpoging

Geplaatst op 30 december 2023, om 08:55 uur

OUD-BEIJERLAND – Rond 01:15 uur is in de nacht van vrijdag op zaterdag een arrestatieteam een loods binnengevallen aan de Zinkweg in Oud-Beijerland.

Ook het LFO en het QRT van de brandweer waren aanwezig. Direct toen het arrestatieteam de loods binnenviel vluchten meerdere personen. Tenminste eentje werd direct door leden van het arrestatieteam aangehouden en raakte hierbij gewond aan zijn voet.

Twee verdachten vluchtte een weiland in met leden van het arrestatieteam in hun kielzog. In het pand is daadwerkelijk een drugslab aangetroffen. De loods wordt momenteel zwaar bewaakt., In de zoektocht is ook een politiehelikopter ter plaatse gekomen.

Enkele uren later, rond 04:30 uur, zag een automobilist op de N217, enkele kilometers van het lab vandaan, een man nogal zomers gekleed liftend langs de weg staan. Deze automobilist heeft de politie gebeld en dit bleek inderdaad de nog gezochte verdachte te wezen.

Foto’s: JB Media