Zeer grote uitslaande brand bij garagebedrijf

Zeer grote uitslaande brand bij garagebedrijf

Geplaatst op 29 december 2023, om 07:10 uur

HEERHUGOWAARD – Er is donderdagavond brand uitgebroken bij een garagebedrijf aan de Nijverheidsstraat in Heerhugowaard. Omwonenden wordt gevraagd ramen en deuren gesloten te houden en de hulpdiensten de ruimte te geven. In verband met de rook die vrijkomt is de N242 afgesloten ter hoogte van Heerhugowaard.

De hulpdiensten kregen rond 22.30 uur melding van de brand en rukten direct uit. De brandweer is met vier tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse om het vuur te bestrijden. Er zijn tientallen brandweermensen aanwezig.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord is sprake van een zeer grote, uitslaande brand en wordt er vooral ingezet op het behoud van aangrenzende panden.

Foto’s: Mizzle Media / Mexx van der Lieuw