Kees (56) al dagen vermist

Kees (56) al dagen vermist

Geplaatst op 29 december 2023, om 20:09 uur

VEENENDAAL – Sinds 20 december wordt de 56-jarige Kees vermist uit Veenendaal. Hij werd voor het laatst gezien in de Ghandistraat te Veenendaal en is in een onbekende richting vertrokken.

Zijn kledingkeuze op het moment van verdwijning is niet bekend. Kees is ongeveer 1.80 meter lang en droeg mogelijk een (licht)bruine jas, blauwe spijkerbroek, en donkere (bruine) stevige schoenen. Hij kan zich voortbewegen op een fiets, een antracietgrijze Batavus. Deze fiets heeft een sticker van fietsenwinkel Rein Veenendaal op het achterspatbord en is uitgerust met één grijze fietstas op de bagagedrager.

Als u informatie heeft over deze vermissing, neem dan alstublieft contact op met de politie via 0800-6070.