Zwaan komt uit de lucht vallen

Zwaan komt uit de lucht vallen

Geplaatst op 28 december 2023, om 14:21 uur

HARDERWIJK – Op donderdagochtend ontving de Dierenambulance Noord-West Veluwe een melding over een zwaan die van een hoogte van 20 meter naar beneden was gevallen, vermoedelijk als gevolg van de harde wind.

De zwaan landde op het fietspad en raakte met zijn kop de grond, wat resulteerde in schade aan zijn snavel, een gescheurde knobbel en vermoedelijke blindheid aan één oog. Op dit moment wordt het dier verzorgd in Dierencentrum de Ark en zal het worden onderzocht door de vogeldierenarts van Dierenartsen Animalcare.

Op Facebook bedankt de Dierenambulance Noord-West Veluwe de bezorgers van Leen Bakker voor hun geduld, aangezien de klant iets langer moest wachten op de meubels maar dit zeker de moeite waard was.

Foto: Facebook Dierenambulance Noord-West Veluwe