Brand en explosies verwoesten chalet op camping

Brand en explosies verwoesten chalet op camping

Geplaatst op 28 december 2023, om 18:29 uur

NETERSEL – Een hevige uitslaande brand heeft donderdagmiddag een chalet op Camping de Couwenberg aan De Ruttestraat in Netersel volledig verwoest.

Tijdens de brand deden zich enkele explosies voor. De brandweer van Bladel en Hapert werden ingezet met elk een tankautospuit, en zij werden bijgestaan door waterwagens uit Reusel en Diessen. Aanvankelijk werd gevreesd voor slachtoffers, waardoor meerdere ambulances ter plaatse werden gestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten waren echter alle personen al uit het chalet en was er geen sprake van gewonden. De brandweer heeft meerdere gasflessen uit het chalet gehaald en in een naastgelegen sloot geplaatst om af te koelen. H

et chalet is volledig afgebrand, de oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s: Rico Vogels