Twee mannen gewond geraakt bij steekpartij in woning

Twee mannen gewond geraakt bij steekpartij in woning

Geplaatst op 26 december 2023, om 12:29 uur

DELFT – Op maandagavond heeft er in een woning aan de Wezelstraat in Delft een steekincident plaatsgevonden, waarbij een 31-jarige man uit Den Haag gewond raakte. De politie heeft een 35-jarige verdachte aangehouden.

Rond 23.35 uur ontving de politie een melding van een steekincident in de betreffende woning, dat zich voordeed na een conflict. Bij aankomst troffen politieagenten het zwaargewonde 31-jarige slachtoffer aan, dat onmiddellijk naar het ziekenhuis werd vervoerd en daar behandeld werd voor zijn verwondingen. Daarnaast raakte een 58-jarige persoon gewond aan zijn arm. Hij kreeg ter plaatse medische behandeling van hulpdiensten. De verdachte kon in de nabijheid van de woning worden aangehouden en blijft momenteel in hechtenis.

Het slachtoffer, de gewonde persoon en de verdachte waren bekenden van elkaar. De recherche voert een onderzoek uit om de omstandigheden van het incident te achterhalen.