Spookrijder veroorzaakt ongeval op A50

Spookrijder veroorzaakt ongeval op A50

Geplaatst op 23 december 2023, om 03:22 uur

VALBURG – Op de A50 bij Valburg heeft vrijdagavond even voor middernacht een ongeluk plaatsgevonden door een spookrijder.

Even na 23.40 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer van een spookrijder op de A50 tussen Heteren en Knooppunt Valburg, in de richting van Arnhem. Kort daarna gebeurde het ongeluk door de spookrijder. Een automobilist moest uitwijken en botste tegen de middenrail aan. De spookrijder reed vervolgens door.

Het is niet bekend of de spookrijder later nog ander ongeluk heeft gehad en of de bestuurder is gepakt door de politie.

Arnhemse volkszanger Stevie Poppinghaus kwam van een optreden af en wist de spookrijder ternauwernood te ontwijken. Hij schrijf op Facebook: “God is met ons.. Engel op de schouders voor de dood weggehaald.” En ook: “Hij kwam recht op ons af.”

Foto’s: Roland Heitink