Automobilist overleden nadat hij ondersteboven met auto in water belandt

Automobilist overleden nadat hij ondersteboven met auto in water belandt

Geplaatst op 21 december 2023, om 17:03 uur

VLEUTEN – Een 32-jarige automobilist uit Vleuten is overleden aan de gevolgen van een ongeval dat woensdagavond plaatsvond op de Dorpsstraat in Vleuten. De auto van de man raakte door onbekende oorzaak te water. Hoewel de automobilist nog op het droge kon worden gebracht, overleed hij even later in het ziekenhuis.

Het incident vond rond 22.25 uur plaats toen de man richting de Parkweg reed. Zijn auto vloog vlak voor het kruispunt uit de bocht en belandde in het water, waarbij het voertuig op zijn kop terechtkwam. Hulpdiensten, waaronder duikers en een traumahelikopter, werden ingeschakeld.

De man werd door de hulpdiensten bevrijd, maar zijn verwondingen waren ernstig. Ambulancepersoneel gebruikte een reanimatierobot bij het verlenen van eerste hulp. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

De brandweer zette de omgeving af om te zoeken naar meer inzittenden, maar vond niemand anders in het voertuig. Het kruispunt werd tijdelijk afgesloten voor onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De politie is nog bezig met het onderzoek en roept getuigen op zich te melden als ze informatie hebben over het incident.

Foto: Ter Illustratie