Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Thomas (25)

Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Thomas (25)

Geplaatst op 20 december 2023, om 18:32 uur

GRONINGEN – Tijdens de zoektocht naar de vermiste Thomas uit Groningen is een lichaam gevonden. Op woensdagmiddag begonnen duikers in het Van Starkenborghkanaal met de zoekactie naar Thomas, waarbij ze een lichaam in het water vonden.

Thomas, 25 jaar oud, was vermist sinds de nacht van 15 op 16 december. De laatste keer dat hij gezien werd, was rond 01.30 uur in de buurt van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Sindsdien was er geen spoor van hem te bekennen. Er werden de afgelopen dagen meerdere zoekacties opgezet om hem te vinden.

Hierbij werden onder andere een helikopter, drones, speurhonden en duikers ingezet. Vrienden en collega’s van Thomas verspreidden afgelopen dinsdag flyers in de regio waar hij mogelijk gelopen heeft.