Twee verdachten op heterdaad betrapt bij drugsdealen

Twee verdachten op heterdaad betrapt bij drugsdealen

Geplaatst op 19 december 2023, om 17:24 uur

AMERSFOORT – Na meerdere meldingen bij de politie over drugsdealers kon de politie maandagavond 18 december twee verdachten in de kraag vatten. Een 22-jarige man en een 57-jarige vrouw uit Amersfoort werden op heterdaad betrapt.

De politie ontving meerdere signalen van drugshandel en besloot een actiedag te plannen om te kijken of de signalen kloppen en een eind te maken aan de overlast. Met resultaat: twee personen zijn, afzonderlijk van elkaar, op heterdaad betrapt bij het handelen in harddrugs.

Drugs, contant geld, boksbeugel en alarmpistool

De mogelijke drugsdealers zijn een 22-jarige man uit Amersfoort en een 57-jarige vrouw uit Amersfoort. Bij de verdachten werden verdovende middelen, geld en diverse telefoons aangetroffen. Bij de doorzoeking in de woning van de 22-jarige man werden vervolgens meer verdovende middelen gevonden, evenals een grote hoeveelheid contant geld, een boksbeugel en een alarmpistool.