Zoektocht naar vermiste Thomas (25) gaat ook vandaag verder

Zoektocht naar vermiste Thomas (25) gaat ook vandaag verder

Geplaatst op 18 december 2023, om 15:19 uur

GRONINGEN – De voortdurende zoektocht naar de 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink, die sinds zaterdagnacht vermist is, werd maandag hervat. Thomas werd het laatst gezien in de omgeving van Kattenhage. SAR Nederland heeft aangekondigd hun zoekinspanningen te intensiveren, waarbij vrijwilligers nu ook diepe wateren, kanalen en vijvers doorzoeken met behulp van waterscooters.

In de afgelopen dagen heeft de politie verschillende tips en camerabeelden ontvangen over Thomas’ vermissing. Meer informatie uit het uitgebreide zoekgebied – inclusief Kattenhage, Oosterhamrikkade, Oosterhamrikkanaal en Eerste Hunzestraat – is nog steeds zeer gewenst. Deze kan helpen de route van Thomas te reconstrueren sinds zijn laatste waarneming in Kattenhage en in de uren daarna.

Thomas, die kort donkerblond haar en grijs-blauwe ogen heeft, droeg mogelijk donkere kleding en witte Reebok-schoenen toen hij verdween, en leek geen jas bij zich te hebben.

Als je Thomas hebt gezien of camerabeelden hebt waarop hij te zien is, neem dan contact op met de politie. Dit kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of door te bellen naar 0900-8844.

Foto’s: Venema Media