Identiteit dodelijk verkeersslachtoffer N260 nog onbekend

Identiteit dodelijk verkeersslachtoffer N260 nog onbekend

Geplaatst op 18 december 2023, om 09:41 uur

GILZE – Op de N260 nabij Gilze vond zondagavond rond 20.40 uur een dodelijk verkeersongeval plaats. Een auto kwam hier in aanraking met een man die daar vermoedelijk liep. Het slachtoffer kreeg medische hulp, maar overleed. Omdat de identiteit van het slachtoffer nog onbekend is, vraagt de politie uw hulp. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeurden wordt onderzocht.

Meerdere hulpdiensten kwamen die avond naar de locatie om hulp te verlenen. De 22-jarige automobilist uit Alphen was hevig geschrokken. Bij hem werd, zoals gebruikelijk bij verkeersongevallen, een alcohol- en drugstest gedaan. Dit was allemaal in orde. Op dit moment lijkt het erop dat het slachtoffer op de weg liep en hier in aanraking is gekomen met een auto. De politie doet nog altijd onderzoek naar de exacte toedracht.

Wie is het slachtoffer?
Graag komt de politie in contact met mensen die een vermoeden hebben wie het slachtoffer is. Het gaat om een man met een lichte huidskleur. Hij is rond de 35-45 jaar oud, heeft kort haar met opvallende inhammen aan de voorzijde. Hij droeg een donkere jas met lichte accenten, een blauwe hoodie en een blauwe spijkerbroek. Ook spreekt de politie graag met mensen die bijvoorbeeld kort voor het ongeval iemand op de N260 hebben zien lopen. Heef u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Vermeld voor een snelle informatiewisseling hierbij het procesnummer 2023319820.