Auto belandt tegen boom, bestuurder spoorloos

Auto belandt tegen boom, bestuurder spoorloos

Geplaatst op 17 december 2023, om 14:46 uur

WEZUP – Zaterdagavond heeft er een eenzijdig auto-ongeluk plaatsgevonden op de Wezuperstraat in Wezup, waarbij de auto tegen een boom is gereden. Opvallend is dat de bestuurder na het ongeluk de plaats van het incident heeft verlaten.

Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, en het lijkt erop dat er geen andere voertuigen bij het incident betrokken waren. De politie heeft nog geen spoor van de automobilist gevonden, en er zijn geen aanwijzingen gevonden in de auto die zouden duiden op eventuele verwondingen.

De zwaar beschadigde auto is weggesleept, en de politie voert verdere onderzoek uit om de omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: FlashDR