Inzittenden van auto vluchten na frontale aanrijding

Inzittenden van auto vluchten na frontale aanrijding

Geplaatst op 14 december 2023, om 07:48 uur

DEN BOSCH – Op woensdagavond rond 22:40 uur vond er een ongeluk plaats op de Citadellaan in Den Bosch. Een lichtgekleurde auto, komend van de Orthenseweg, botste met een donkergekleurde auto die uit de richting van het centrum kwam.

De donkergekleurde auto reed op de verkeerde weghelft en reed vermoedelijk te hard. Na het ongeval vluchtten de drie inzittenden van deze auto te voet weg. Twee van hen zijn kort daarna door de politie opgepakt, terwijl naar de derde nog wordt gezocht. De bestuurder van de lichtgekleurde auto is door een ambulance geholpen, maar over zijn verwondingen is niets bekend.

De reden waarom de inzittenden van de donkergekleurde auto vluchtten, is onbekend. De politie onderzoekt het ongeval en heeft het donkergekleurde voertuig in beslag genomen voor sporenonderzoek. Beide auto’s zijn zo zwaar beschadigd dat ze niet meer op de weg terug zullen keren.

Foto’s: Bart Meesters