Politie zoekt tweede verdachte dodelijk steekincident

Politie zoekt tweede verdachte dodelijk steekincident

Geplaatst op 11 december 2023, om 10:55 uur

AMSTERDAM – Uit politieonderzoek blijkt dat er aanwijzingen zijn dat een tweede verdachte betrokken is geweest bij het dodelijk steekincident op de Hazelaarstraat op 28 oktober 2023. De politie roept getuigen op om zich te melden als zij meer informatie hebben over de zaak.

Die dag kreeg de politie rond 11.45 uur meldingen dat er iemand zou zijn neergestoken op de Hazelaarstraat. Kort daarna troffen agenten ter plaatse op straat een zeer zwaargewonde man aan. Hij moest gereanimeerd worden en is vervolgens in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis overgebracht en is daar aan zijn verwoningen overleden. De agenten konden ter plaatse ook een verdachte aanhouden.

Nu zijn er aanwijzingen dat nog iemand betrokken is geweest bij het steekincident.