Vier aanhoudingen voor schietpartij waarbij vrouw gewond raakte

Vier aanhoudingen voor schietpartij waarbij vrouw gewond raakte

Geplaatst op 10 december 2023, om 20:30 uur

DEN HAAG – De politie heeft vier personen gearresteerd in verband met een schietincident dat plaatsvond in een woning aan de Asstraat in Den Haag. Bij dit incident raakte een 20-jarige vrouw op zaterdagavond gewond. Een 23-jarige man uit Den Haag wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij, terwijl de rol van de andere drie arrestanten nog wordt onderzocht.

Het schietincident vond plaats in een appartementencomplex in de Molenwijk, net na 23:30 uur. Ongeveer een uur later meldde de politie dat ze al drie ‘mogelijke verdachten’ had aangehouden, die elders in de stad werden opgepakt, namelijk aan het Zonneoord in de wijk Bouwlust en Vrederust.

Het gewonde slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, en er wordt momenteel verder onderzoek gedaan naar de omstandigheden rondom het schietincident. De politie roept getuigen met informatie op om contact op te nemen via het nummer 0900-8844.