Oudere man ernstig gewond na aanrijding met auto

Oudere man ernstig gewond na aanrijding met auto

Geplaatst op 10 december 2023, om 21:10 uur

LIESSEL – Een oudere man raakte zwaar gewond na een aanrijding met een auto tijdens een avondwandeling in Liessel op zondagavond. Het incident vond plaats rond 18:00 uur aan de Eikenlaan, gelegen in het landelijke gebied van het dorp.

De impact van de botsing moet aanzienlijk zijn geweest, aangezien de voorruit van de auto volledig vernield is en er een deuk in het dak zit. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, en er werd zelfs een traumahelikopter opgeroepen.

Volgens informatie van een 112-correspondent zou de man in de buurt van de plaats van het ongeval hebben gewoond. Het gedeelte van de Eikenlaan waar het incident plaatsvond, wordt gekenmerkt door slechte verlichting, met slechts een paar straatlantaarns. Het weer was ook slecht op het moment van het ongeluk.

De politie voert een onderzoek uit om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: Harrie Grijseels