Veel schade door felle woningbrand

Veel schade door felle woningbrand

Geplaatst op 9 december 2023, om 08:13 uur

ARNHEM – Een felle woningbrand brak in de nacht van vrijdag op zaterdag uit in de Stadhouderstraat in Arnhem.

De brandweer werd gealarmeerd omstreeks 3:50 uur en was snel ter plaatse. Vanwege de intensiteit van de brand werd er snel opgeschaald, wat resulteerde in de inzet van meerdere blusvoertuigen en een hoogwerker.

Dikke rookwolken hingen over de straat, wat aanzienlijke overlast veroorzaakte voor de buurtbewoners. Als voorzorgsmaatregel werden diverse omliggende woningen ontruimd. De bewoner van de getroffen woning was niet thuis tijdens het uitbreken van de brand.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, en er wordt verder onderzoek naar gedaan.

Foto’s: Roland Heitink