Ramen gesneuveld na explosie in trappenhal

Ramen gesneuveld na explosie in trappenhal

Geplaatst op 8 december 2023, om 08:10 uur

IJMUIDEN – De politie is een onderzoek gestart na een explosie in het trappenhuis van een complex in IJmuiden. Volgens getuigen was er rond middernacht een harde knal te horen. Meerdere ramen van een trappenhuis aan De Noostraat sneuvelden door de klap.

Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar een ongeveer 20 jarige man met lichte huidskleur, olijfgroene jas met hoodie eronder van wit / rode strepen.

Agenten hebben in het trappenhuis onderzoek gedaan. Meerdere sporen zijn veilig gesteld. Een aantal bewoners hebben tijdelijk buiten moeten wachten voordat ze weer terug naar binnen konden.

Foto’s: Michel van Bergen