Scooterrijder botst tegen geparkeerde auto’s en loopt meerdere botbreuken op

Scooterrijder botst tegen geparkeerde auto’s en loopt meerdere botbreuken op

Geplaatst op 7 december 2023, om 08:35 uur

EINDHOVEN – Een scooterrijder is op meerdere geparkeerde auto’s gebotst op de Zeelsterstraat. Rond 0:20 kwam bij de hulpdiensten de melding binnen. Meerdere ambulances, politie, en het traumateam (MMT) kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De bestuurder was in het begin niet aanspreekbaar, maar is uiteindelijk na behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten dat het slachtoffer vermoedelijk meerdere botbreuken opliep tijdens de aanrijding.

Waarom, en hoe de man precies is botsing kwam met zeker 3 geparkeerde auto’s naast de weg wordt onderzocht. De politie is opzoek naar camerabeelden die het ongeval, of dat wat daar aan vooraf ging hebben vastgelegd.

De geparkeerde auto’s liepen door het ongeval aanzienlijke schade op. De weg werd tijdens de hulpverlening volledig afgesloten, maar kon na ongeveer een uur weer open.