Ernstig ongeval tussen bestelbus en vrachtwagen op de A2

Ernstig ongeval tussen bestelbus en vrachtwagen op de A2

Geplaatst op 6 december 2023, om 16:50 uur

ZALTBOMMEL – Een verkeersongeval op de A2 bij Zaltbommel richting Den Bosch zorgde woensdagmiddag voor aanzienlijke vertraging. Een bestelbus botste daar achter op een vrachtwagen. De passagier van de bestelbus raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis in Utrecht vervoerd.

Het ongeluk vond plaats rond 14.30 uur, waarbij ook een traumahelikopter ter plaatse kwam. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Door het ongeluk werden twee rijstroken afgesloten, wat leidde tot een extra reistijd van 100 minuten.

Rond 16.00 uur was de bestelbus geborgen en de weg vrijgemaakt. De verkeersvertragingen namen hierna af.

Foto’s: Bart Meesters