Vermiste man (94) uit Wijhe levenloos aangetroffen

Vermiste man (94) uit Wijhe levenloos aangetroffen

Geplaatst op 5 december 2023, om 16:08 uur

WIJHE – Een 94-jarige man uit Wijhe, die sinds vanmorgen vermist was, is vanmiddag helaas overleden teruggevonden. Dit nieuws is onlangs door de politie bevestigd. De man was vanochtend vanaf de Emmalaan in Wijhe verdwenen. Direct na de melding van zijn vermissing, startte de politie een uitgebreide zoekactie, waarbij ook gebruik werd gemaakt van Burgernet. Het Veteranen Search Team, bestaande uit actief dienende veteranen, ondersteunde bij deze zoektocht.

Ondanks alle inspanningen is de man levenloos aangetroffen. De politie kreeg vanochtend rond 07:45 uur de melding van de vermissing, waarna de zoekactie meteen begon. De man, die enigszins in de war leek, droeg volgens de melding slechts een trui, onderbroek en sokken.

Het precieze tijdstip van zijn verdwijning vanaf de Emmaweg blijft onbekend; hij kan vannacht of zelfs gisteravond verdwenen zijn.